Els 50 periodistes i comunicadors catalans més influents a les xarxes socials segons Klout

Share

El periodista Saül Gordillo realitza des de fa temps una extraordinària feina de recerca dels periodistes i comunicadors catalans a Twitter a través d’un rànquing que periódicament publica en el seu blog. El rànquing està realitzat a partir del número de seguidors que cada professional de la comunicació té a la principal xarxa social de microblogging. No obstant, aquest rànquing també inclou l’índex Klout (plataforma que medeix entre 0 a 100 la influència dels usuaris de forma global a Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Instagram, etc.).

El passat gener Jordi Fortuny va publicar El rànquing “ocult” de Saül Gordillo: els periodistes més influents amb les mateixes referències sobre l’índex Klout aplicat a la llista de Gordillo.

Cal tenir en compte que Klout genera una puntuació que es basa en las interacciones que realitzen els usuaris a les diferentes xarxes socials i que sense ser un indicador absolut si que ens aporta unes dades qualitatives a tenir en compte. Si féssim una volta al rànquing de Gordillo (que recentment ha publicat el llibre Sobirania.cat) prioritzant l’índex Klout el resultat seria el següent:


2 Comments

Xavi Granda 9 agosto, 2014 - 17:01

Yo debería estar ahí, jajajajajaja

Post Comment