Cargando

Escribe para buscar

Personajes Social Media

Els 50 periodistes i comunicadors catalans més influents a les xarxes socials segons Klout


klout-logoEl periodista Saül Gordillo realitza des de fa temps una extraordinària feina de recerca dels periodistes i comunicadors catalans a Twitter a través d’un rànquing que periódicament publica en el seu blog. El rànquing està realitzat a partir del número de seguidors que cada professional de la comunicació té a la principal xarxa social de microblogging. No obstant, aquest rànquing també inclou l’índex Klout (plataforma que medeix entre 0 a 100 la influència dels usuaris de forma global a Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Instagram, etc.).

El passat gener Jordi Fortuny va publicar El rànquing “ocult” de Saül Gordillo: els periodistes més influents amb les mateixes referències sobre l’índex Klout aplicat a la llista de Gordillo.

Cal tenir en compte que Klout genera una puntuació que es basa en las interacciones que realitzen els usuaris a les diferentes xarxes socials i que sense ser un indicador absolut si que ens aporta unes dades qualitatives a tenir en compte. Si féssim una volta al rànquing de Gordillo (que recentment ha publicat el llibre Sobirania.cat) prioritzant l’índex Klout el resultat seria el següent:


Tags:
Miquel Pellicer

Periodista y antropólogo. Nacido el año en que murió Elvis. Educado en los medios de comunicación locales, es autor del blog MiquelPellicer.com. Actualmente, director de Estrategia Digital en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Anteriormente, director de Innovación de Interprofit; director de Estrategia y Comunicación en Grupo Lavinia. Otras palabras clave de su currículum: FC Barcelona, Mundo Deportivo, Ayuntamiento de Barcelona, Enderrock, Transversal Web. Galardonado en los Premios Blocs Catalunya 2010 y miembro fundador del BCN MediaLab. Autor de los libros 'Optimismo para periodistas' y 'La Comunicación en la era Trump'.

  • 1

2 Comentarios

  1. Xavi Granda 9 agosto, 2014

    Yo debería estar ahí, jajajajajaja

    Responder

Deja un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *