Cargando

Type to search

Entrevistas

Com combatre la infodèmia i la desinformació?

Compartir

Conversem amb en Marc Argemí, CEO de Sibilare, sobre desinformació, infodèmia i noticíes falses, o les també anomenades fake news. Però sobretot, parlem sobre com tenir una dieta informativa sana, lluny dels sensacionalismes, l’excés de dades i els mals hàbits de consum de la informació i dels mitjans de comunicació. Aquesta és una altra conversa inspiradora que aquests dies estic tenint amb persones rellevants que ens poden a ajudar a entendre les claus d’aquest període complex de confinament a causa del Covid-19. Argemí, a més a més, és autor del llibre ‘Los siete hábitos de la gente desinformada‘.

En aquesta conversa inspiradora, comentem l’actualitat vinculada al coronavirus i com la salut no escapa de l’impacte de la desinformació i dels intents per crear mentides que impacten als ciutadans.

Tags:
Miquel Pellicer

Periodista y antropólogo. Nacido el año en que murió Elvis. Educado en los medios de comunicación locales, es autor del blog MiquelPellicer.com. Actualmente, director de Innovación de Interprofit. Anteriormente, director de Estrategia y Comunicación en Grupo Lavinia. Otras palabras clave de su currículum: FC Barcelona, Mundo Deportivo, Ayuntamiento de Barcelona, Enderrock, Transversal Web. Galardonado en los Premios Blocs Catalunya 2010 y miembro fundador del BCN MediaLab. Autor del libro Optimismo para periodistas.

  • 1

Deja un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *