Cargando

Type to search

Entrevistas

Com combatre la infodèmia i la desinformació?

Compartir

Conversem amb en Marc Argemí, CEO de Sibilare, sobre desinformació, infodèmia i noticíes falses, o les també anomenades fake news. Però sobretot, parlem sobre com tenir una dieta informativa sana, lluny dels sensacionalismes, l’excés de dades i els mals hàbits de consum de la informació i dels mitjans de comunicació. Aquesta és una altra conversa inspiradora que aquests dies estic tenint amb persones rellevants que ens poden a ajudar a entendre les claus d’aquest període complex de confinament a causa del Covid-19. Argemí, a més a més, és autor del llibre ‘Los siete hábitos de la gente desinformada‘.

En aquesta conversa inspiradora, comentem l’actualitat vinculada al coronavirus i com la salut no escapa de l’impacte de la desinformació i dels intents per crear mentides que impacten als ciutadans.

Tags:
Miquel Pellicer

Periodista y antropólogo. Nacido el año en que murió Elvis. Educado en los medios de comunicación locales, es autor del blog MiquelPellicer.com. Actualmente, director de Comunicación Digital en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Anteriormente, director de Innovación de Interprofit; director de Estrategia y Comunicación en Grupo Lavinia. Otras palabras clave de su currículum: FC Barcelona, Mundo Deportivo, Ayuntamiento de Barcelona, Enderrock, Transversal Web. Galardonado en los Premios Blocs Catalunya 2010 y miembro fundador del BCN MediaLab. Autor de los libros 'Optimismo para periodistas' y 'La Comunicación en la era Trump'.

  • 1

Deja un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *